GOLD STELLA čoko novinky
- Podrobnosti
- Zveřejněno 12. 6. 2017 11:52
- Napsal Lenka













- Makro
- Albert
- Billa
- Globus
- Spar
- Kaufland
- Coop

GOLD STELLA želatinové výrobky
- Podrobnosti
- Zveřejněno 10. 5. 2017 11:30
- Napsal Lenka










GOLD STELLA výrobky z čokolády
- Podrobnosti
- Zveřejněno 10. 3. 2017 9:45
- Napsal Lenka

GOLD STELLA želatinové bonbony
- Podrobnosti
- Zveřejněno 10. 4. 2017 10:35
- Napsal Lenka














GOLD STELLA čokoládové cukrovinky
- Podrobnosti
- Zveřejněno 10. 2. 2017 8:40
- Napsal Lenka
Společnost GOLD STELLA spol. s r.o. se zabývá dovozem a distribucí potravinářského zboží, především čokoládových cukrovinek.
Zaměřujeme se na dovoz zboží, u kterého můžeme garantovat nejen vysokou jakost obsažených surovin použitých při výrobě, ale především dlouhodobě zajištěnou kvalitu výroby. Především u výrobků dovážených z Francie a Belgie nabízíme nejen kvalitu zboží, ale i dlouholetou tradici v jejich výrobě.
Dodáváme zboží do obchodní sítě České republiky a Slovenska.
Pružně reagujeme na vývoj trhu a jeho požadavky. Každý rok nabízíme našim odběratelům několik novinek. V naší nabídce naleznete i žádané sezónní zboží.
Napoleon Rochers 300 g /oříšek/


Napoleon Assortiment 500 g
Hamlet Assortiment 500g


Hořká čokoláda je bohatým zdrojem živin
Co obsahuje čokoláda?
Hořká čokoláda s vysokým procentem kakaa obsahuje mnoho živin a také značné množství rozpustné vlákniny a minerálů.
- 11 gramů vlákniny.
- 67% doporučené denní dávky železa.
- 58% doporučené denní dávky hořčíku.
- 89% doporučené denní dávky mědi.
- 98% doporučené denní dávky manganu.
- Dále obsahuje rovněž fosfor, zinek, draslík a selen.
Samozřejmě, že 100 gramů hořké čokolády bychom neměli sníst na posezení ani toto množství konzumovat každý den.
Kromě výše uvedených živin a minerálů totiž v čokoládě najdeme 600 kalorií a nezanedbatelné množství cukru.
Proto byste čokoládu měli jíst s mírou.
Kakao a tedy i hořká čokoláda obsahuje mastné kyseliny ve správném poměru. Jedná se většinou o nasycené mastné kyseliny a mononenasycené mastné kyseliny, malé množství tvoří polynenasycené kyseliny.
Čokoláda je rovněž zdrojem látek se stimulačními (povzbuzujícími) účinky, jako jsou kofein a teobromin (theobromin), které ale vzhledem k jejich malému množství, které je v čokoládě obsaženo, nemají takové povzbuzující účinky na nervovou soustavu jako např. káva.
Shrnutí: Kvalitní hořká čokoláda je bohatá na vlákninu, železo, hořčík, měď, mangan a další minerály.
Truffes s mandlemi 200 g



Kontakt
Goldstella spol. s.r.o.
Jeseniova 51, 130 00, Praha 3
Tel. 1: +420 221 419 154
Tel. 2: +420 221 419 155
Tel. 3: +420 221 419 156
FAX: +420 221 419 153
E-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. , http://www.goldstella.cz/
IČ: 48 58 59 21, DIČ: CZ 48585921